500 g biscuiti simpli 200-250 ml lapte(apa fiarta pentru varianta de post) 100 g unt(margarina pentru varianta de post) 100 g alune(sau nuci macinate) 50 g zahar pudra 50 g cacao 50 g ciocolata topita(nu se adauga la varianta de post) esenta de rom extract de vanilie(sau esenta) fulgi de ciocolata si cacao pentru decor
Intr-un castronel frecam untul moale cu zaharul .Biscuitii ii rupem cu mana(bucati mai mari sau mai mici,depinde cum va place) si ii punem intr-un bol incapator.Adaugam nucile macinate,cacaua ,ciocaolata topita si amestecam usor.Incorporam laptele (nu tot odata)si amestecam de fiecare data pentru ca s-ar putea sa nu fie nevoie de tot laptele,depinde de gradul de absortie al biscuitilor. La final ,incorporam si untul frecat cu zahar si esentele. Am transferat compozitia intr-o forma rotunda cu inel detasabil(18-20 cm diametru) si am presat usor. Pastram la rece pentru cateva ore sau cel mai bine peste noapte, apoi decoram cu ce dorim si putem servi.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.