Crema 500g mascarpone 250ml frisca lichida 150g capsuni taiate cubulete 150g zahar tos Piscoturi: 5-6 Crema de mascarpone, zaharul si frisca se bat cu mixerul pana obtinem o crema tare. Cu o spatula incorporam fructele in crema. Pe fundul unei tavi cu inel detasabil punem piscoturile inmuiate in putina cafea, punem crema de mascarpone si dam la frigider ptr cca 3 ore. Optional inainte de servire se mai pune frisca si capsuni.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.