Ingrediente Coji: 4 ouă; 200 g unt/margarină; 5 lnguri zahăr pudra; 10g praf de copt; vanilie; 600 g făină,sare
Cremă: 300 ml lapte fierbinte; 100 g zahăr pudra; 200g biscuiti pisati, 200g nuca măcinată, 200g ciocolată topita, 25g cacao si esenta de rom.
Mod de preparare Coji: Ouăle si zahărul se mixează foarte bine, apoi se adaugă untul topit si se omogenizează. Praful de copt se amestecă cu făină şi se încorporează treptat. Trebuie să obţinem un aluat nelipicios. Din aluat formăm biluţe mici pe care le punem în aparat şi le coacem pe flacără până se rumenesc. Crema: Toate ingredientele se pun intr-un bol și se amesteca cu o spatula foarte bine. Se adaugă treptat laptele fierbinte peste compoziția uscata amestecand totul . Se adauga esenta de rom și crema este gata. Pe o jumătate de nucă se pune cremă şi se lipeşte cu altă jumătate, apoi se tăvălesc prin zahăr pudră.Se dau la rece pana a doua zi
Cu foarte multa vreme in urma , faceam si eu nuci umplute -erau delicioase. Am pierdut forma si de atunci nu stiu de unde as putea sa-mi procur alta.Tu de unde ai luat-o?
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.