800 g ciocolata neagra 200 g unt 250 ml smantana lichida pentru gatit 40 biscuiti oreo Se toaca marunt ciocolata neagra cu ajutorul unui cutit. Ciocolata tocata se pune intr-un vas termorezistent, deasupra unui vas cu apa fierbinte. Se adauga untul si smantana lichida pentru gatit si se amesteca continuu pana la omogenizare. Intr-o forma de chec, se aseaza un strat de biscuiti oreo. Se adauga un strat din compozitia cu ciocolata, apoi inca unul de biscuiti oreo si tot asa pana cand se termina biscuitii oreo si compozitia de ciocolata. Se da la frigider pentru aproximativ 8 ore, pentru ca tortul sa se inchege. Dupa acest timp, se scoate de la frigider si rastoarta tava cu gura in jos. Se poate lasa asa cum arata sau poate fi ornat cu frisca
1510137343692-1
1510137343692-1
1510137343692-1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.