2 banane 25g nuci macinate 25g migdale crude macinate 25g merisoare sau stafide 25g miez de floarea soarelui macinat 25g fulgi de nuca de cocos 3 mere date pe razatoare scorțișoară Se paseaza bananele, se amesteca cu migdalele, nuca ,merisoare sau stafide, semintele de floarea soarelui , nuca de cocos. Se pun intr-o tava (20×15cm) tapetata cu hrtie de copt si se dau la cuptor ptr 15 min apoi se pun deasupra merele rase si calite inainte pe aragaz pana nu mai au suc. Se mai da la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Ce dimensiuni are tava?