300g faina 50g cacao 150g zahar un pliculet praf de copt 300ml apa calduta 150ml ulei de floarea 200g dulceata
Intr-un vas punem faina, zaharul, praful de copt si cacao. Amestecam cu telul. Turnam apa si uleiul. Amestecam pana avem o compozitie omogena, fara cocoloase. Adaugam si dulceata si amestecam. Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si nivelam bine cu spatula. Dam la cuptor 35-45 minute sau pana checul trece testul scobitorii. Dupa racire se orneaza cu zahar pudra sau cu o glazura de zahar si zeama de lamaie
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Mulțumim