200g linte 50g târâțe de psyllium 200ml apă 3linguri ulei de măsline 1 plic praf de copt sare După ce lintea a fost spălată și hidratată câteva ore, toate ingredientele se blendeaza foarte bine într-un robot de bucătărie. Cu mâinile umezite cu apă luăm din compoziția rezultată și formăm chifle pe care le așezăm în tavă de copt tapetată cu hartie. Dăm la cuptor circa 20min la 180C
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.