2 kg de smochine curățate de codite si spălate 1kg zahar 500ml apa. Intr-o oala încăpătoare se pun apa și zaharul la fiert 15-20 min. Se adauga smochinele si se continua fierberea ptr 45-50min, sau pana cand siropul are consistenta mierii. Se oprește focul si se pune dulceata in borcane.
IMG-20230905-WA0015
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.