30 buc. piscoturi 300g mascarpone 500ml frisca indulcit 500ml cafea indulcita( lapte cu cacao ptr varianta copiilor) Piscoturile se inmoaie in cafea și se așează pe o folie alimentara în rânduri de câte 10 Peste ele se intinde uniform trei sferturi din crema (obtinuta mixand crema de mascarpone cu frisca lichida pana cand se intareste). Peste crema se pudreaza cacao. Se ruleaza strans rulada in folia alimentara si se da la rece pentru cel putin 6 ore sau peste noapte. Dupa ce au trecut cele 6 ore se indeparteaza folia alimentara si se orneaza cu crema pastrata.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.