Ingrediente:
- 300 g. biscuiti
- 200 ml. lapte (pentru varianta de post se pune lapte de soia sau compot)
-100g fulgi de nuca de cocos
- 80 g. margarina
- 100 g. zahar
- 100 g. ciocolata neagra(varianta de post se pun 2 linguri de cacao)
- fulgi de nuca de cocos pentru ornat
-esenta de rom
Se pun la fiert laptele si
zaharul.Se lasa pe foc mic 2-3 minute, amestecand des. Se adauga margarina si se amesteca pana se topeste. Se pune ciocolata rupta in bucatele si dupa ce s-a topit se toarna compozitia peste biscuitii macinati si fulgii de cocos si se amesteca
energic.Se lasa compozitia la racit . Se une esenta de rom. Se formeaza apoi bile ce se dau prin fulgi de nuca de
cocos.Se da la frigider pana se intaresc.
Se pote pune in mijlocul fiecarei bile cate o visina din visinata,nuci ,alune