Ingrediente: 12 pulpe sare piper un pachet foietaj Mod de preparare: Pulpele de pui se trec prin flacara, se spala apoi se pun intr-un bol. Peste se adauga sare si piper. Se lasa pentru cateva minute , in acest timp se pregateste tava si foietajul. Pe blatul mesei se intinde foietajul si se taie fasiute astfel incat sa putem rula acele fasii pe fiecare pulpa.(eu de data asta am taiat foietajul in patrate si am impaturit pulpa sub forma de patrat) Se imbraca pulpele in foietaj , se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa pana cand foietajul se coace. Mod de servire: Se servesc calde.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.