Ingrediente -4 oua ( se cataresc, eu am avut 197g ) -197g zahar -197g unt sau ulei -197g faina - un varf de sare -1 plic praf de copt - 300g piure de dovleac - 1 zahar vanilat. 150g nuca Se bat ouale cu zaharul , zaharul vanilat, sarea pana se albesc, se adauga faina cernuta cu praful de copt, apoi untul topit si racit in fir subtire mixand totul foarte bine. Se adauga piureul de dovleac și nuca. Se pune compozitia intr-o forma de tort sau chec si se da la cuptor pana trece testul scobitorii. Dupa racire se pudreaza cu zahar vanilat .
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.