100g fulgi de ovăz măcinat 3 albușuri 1 banana 1/2 praf de copt 50g unt 150 ml lapte de migdale ( lapte de vaca) Toate ingredientele se pun în blender și se mixează totul bine. Dacă compoziția este prea groasa se mai adaugă lapte, dacă este prea subțire se mai adaugă fulgi de ovăz. Se coc intr-o tigaie antiaderenta. Le putem umple după preferință cu dulceață de caise, de afine sau cu fineti și fructe neapărat.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.