Ingrediente: 300ml lapte ( apa in varianta de post) 3 linguri cacao sau pudră de roșcova 60g unt topit 300g biscuiti 70g curmale fără sâmburi stafide nuca esenta de rom Apă sau laptele se pune pe foc impreuna cu cacaoa. După doua minute de când a început să fiarbă, oprim focul și transferăm toată compoziția unui blender. Adăugăm curmalele ,untul și blendam. Într-un bol rupem biscuiții și turnăm peste ei partea lichidă , nucă și esență de rom . Amestecăm totul foarte bine. O folie alimentara se pudreaza cu nuca de cocos ,se rastoarna toata compozitia si se ruleaza totuk foarte strans. Se da la rece ptr cateva ore.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.