– 120 g zahar – 180 g faina – 200 ml lapte - 2 oua – 50g unt – un praf de sare – 1/2 pliculet praf de copt – 1 -2 mere, taiate cubulete
Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zaharul, cu mixerul. Adaugam ouale pe rand mixand foarte bine.Turnam treptat laptele rece, incorporam faina amestecata cu sarea si praful de copt, toate cernute . Se adauga in compozitie merele curatate si taiate bucatele.Punem compozitia in forme de briose si coacem la cuptor aproximativ 30 de minute la 180grade. Se pudreaza cu zahar pudra.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.