Blat: 4 oua,4 linguri zahar,2 linguri faina,2linguri cacao,2linguri nuci macinate,un plic de praf de copt,putina sare. Se bate albusul spuma cu sarea si zaharul,se adauga galbenusurile unul cate unul si la final faina amestecata cu cacaoa si nucile pisate.Totul se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt Se coace 10-15 min,dupa care se scoate fierbinte pe o alta hartie de copt si se ruleaza si se desface de cateva ori.Dupa ce s-a racit se umple cu crema dorita. Dupa ce este umpluta rulada se taie in trei parti si se aranjeaza dupa imaginatia fiecaruia
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.