4 oua 100ml lapte 50ml unt topit 150g zahar 150g faina 150g nuca macinata un praf de copt esenta de vanilie. Ouale se bat spuma cu zaharul, se adauga untul topit, laptele, faina si praful de copt. Se amesteca totul foarte bine. Cu o spatula se incorporeaza si nuca macinata si esenta de canilie. Compozitia se pune in tava si se da la cuptorul incins la 180°C pana trece testul scobitorii. Dupa racire se pudreaza cu zahar pudra, ciocolata topita sau glazura facuta din zeama de lamaie si zahar pudra( asa am facut eu)
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.