Aluat 400 g faina 250 g unt 5-6linguri de lapte(smantana) 150 g zahar 1 galbenus 1 pachet de praf de copt 2 linguri de cacao Umplutura 750 g branza dulce de vaci (sau ricotta scursa bine ) 3 oua coaja de la o jumatate de lamaie (sau esenta de vanilie/extract sau zahar vanilat ) 200 g zahar stafide Toate ingredientele pentru aluat se amesteca foarte bine intr-un bol pana obtinem o coca pe care o impartim in doua bile.Le dam la congelator 10-15 minute. Intr-un alt bol amestecam toate ingredientele pentru umplutura. Intr-o tava de 25×30cm punem o foaie de copt si intindem pe toata suprafata coca rasa (o bila de coca) data pe razatoarea mare.Turnam umplutura iar apoi radem si a doua bila de coca.Dam la cuptor pentru 40-44 min.Prajitura se taie cand se raceste complect.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.