Sunt minunate aceste baghete,cum am vazut reteta la Laura Sava ,am spus ca trebuie sa le incerc si eu si nu am regretat.
Ingrediente pentru o tava:
– 300 g. aluat foitaj
– 200 g. salam sau sunca, feliate foarte subtire
– 200 g. cascaval
– un galbenus
Mod de preparare:
Foaia de aluat se intinde pe masa de lucru. Se aseaza feliile de salam sau sunca pe jumatate de
foaie.Se rade cascaval deasupra.Jumatatea goala de foaie se unge cu apa si se acopera cu ea partea umpluta. Se apasa bine pentru scoaterea aerului si se feliaza cu ajutorul unei role in fasii de cca. 2-3 cm.
latine.Se rasuceste fiecare fasie,se aseaza in tava tapetata cu hartie de
copt.Se ung cu galbenus de ou si se da tava la cuptor pana se rumenesc.
www.laurasava.ro/2010/01/22/baghetute-crocante/