Ingrediente pentru blat: – 200g faina – o lingurita praf de copt – 100g zahar – un ou – 100g unt – vanilie dupa gust – un praf de sare Ingrediente pentru crema: – 1 kg branza de vaci – 200g zahar – coaja de la o lamaie – 100g faina – 4 oua – 200ml smantana – o lingurita extract de vanilie
Se freaca untul cu zaharul, vanilia si oul, apoi adaugam faina, cernuta impreuna cu praful de copt si sarea. Amestecam pana avem un aluat omogen. Tapetam fundul unei tavi (una rotunda, cu pereti detasabili si diametrul de 26 cm) cu hartie de sopt si marginile le dam cu unt si faina. Incingem cuptorul la 180 de grade. Din aluat 2/3 se aseaza pe fundul tavii, din restul de aluat se face o margine de jur imprejur. Dam tava la cuptor 10 minute, pana crusta se rumeneste frumos. Crema Amestecam cu mixerul branza cu zaharul si coaja de lamaie, adaugam apoi faina si amestecam bine. Adaugam ouale, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Se adauga smantana si vanilia. Scoatem crusta de la cuptor si peste crusta rumenita, turnam umplutura de branza si o nivelam bine cu o spatula. Coacem cheesecake-ul 50-70 de minute, la 180 de grade, pana e usor rumenit pe margini. Centrul prajiturii va ramane usor gelatinos, dar se intareste dupa ce se raceste complet.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.