Ingrediente: 1kg mere date pe răzătoare 5 ouă 150g zahăr 200g făină 1plic praf de copt 1lingurita scorțișoară esență de vanilie puțină sare Sirop: 130ml apă 100g zahăr 100g unt 3 linguri cacao Mod de preparare: Într-un bol punem merele curățate și date pe răzătoare,adăugăm cele 5 gălbenușuri, zahărul, făina,praful de copt, esența de vanilie și amestecăm foarte bine. Albușul se bat spuma cu puțină sare și se încorporează treptat în compoziția de mere. Transferăm totul în tavă de copt și dăm la cuptor la 180C aproximativ 40-45min. Între timp într-o cratiță facem sosul de ciocolată punând toate ingredientele la foc. După 2-3clocote oprim focul și adăugăm esența. Când prăjitură este gata se lasă puțin să se răcească, se porționează și se toarnă sosul de ciocolată deasupra.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.