1 portocala 3 oua 150 zahar 75 ml ulei 200 g faina un varf de sare 1 praf de copt Zeama de la o portocala pentru insiropat Portocala se spala si se taie cubulete. Intr-un robot de bucatarie punem portocala, ouale, zaharul, uleiul si sarea si le mixam foarte bine. Faina o cernem impreuna cu praful de copt intr-un bolapoi turnam compozitia lichida obtinuta. Amestecam totul foarte bine si compozitia obtinuta obpunem in tava de chec tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor pana trece testul scobitorii. Cand este gata se scoate din cuptor si dupa 5 min turnam zeama de portocale deasupra.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.