Ingrediente (pentru 4 porții): • 200 g brânză feta (1 bloc, nu fărâmițată) • 1 pachet foietaj (sau 4 foi subțiri de plăcintă/phyllo) • 2-3 linguri miere • 1 ou bătut (pentru uns foietajul) • susan alb (opțional, pentru presărat deasupra) • cimbru Mod de preparare: 1. Pregătirea feta: Taie brânza feta în bucăți groase, dreptunghiulare (cam cât un baton de ciocolată mic). 2. Împachetarea: Învelește fiecare bucată în foietaj sau 1-2 foi subțiri de plăcintă, ca pe un pachețel. Sigilează bine marginile. 3. Coacerea: Așază pachețelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, unge cu ou bătut și presară puțin susan. Coace la 190°C, 20-25 minute, până se rumenesc frumos. 4. Finalizarea: Scoate din cuptor, pune pe farfurii, toarnă miere din belșug deasupra și presară puțin cimbru. 5. Servirea: Se mănâncă imediat, cât sunt calde și foietajul crocant.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.