150g nuca cocos ( biscuiți dati prin robot?) 1 l lapte 200g zahar 50g cacao 50g unt 80g amidon 1 lingura esenta de rom 400ml frisca lichida In tava de aragaz se presara nuca de cocos( biscuitii, eu am pus jumate de tava nuca de cocos iar cealalta jumatate biscuiti) cat sa fie acoperita foarte bine toata tava. Pentru budinca se pun la fiert laptele, cacaua, zaharul si amidonul si se amesteca pana se ingroasa. Se opreste focul se adauga untul si esenta de rom . Budinca fierbinte se pune peste nuca de cocos , se niveleaza bine si se lasa la racit. Dupa racire se da la frigider cca. 1 ora. Dupa o ora se pune frisca pe toata suprafata si se mai da la rece 1 ora Dupa ce s-a racit se taie dupa marimea dorita si se ruleaza.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.