Ingrediente: 250 g unt, 200 ml lapte, zahar pudra, 1/2 kg rahat, 1 lingura otet, drojdie de bere cat o nuca, faina cat cuprinde.
Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se toarna laptele in care s-a dizolvat drojdia de bere, se amesteca putin, se adauga otetul si iar se amesteca. Se toarna faina, se framanta pana devine un aluat potrivit si se imparte in 4 turtite, care se tin la rece 30 minute.
Se intinde cate o foaie subtire, sa taie in patratele, se pune la mijloc cate o bucatica de rahat ,nuca , gem sau fintti(se unge foaia inainte si apoi o taiem)si se da forma de cornulet. Se coc la foc potrivit. Se tavalesc calde in zahar pudra.
P. S. Daca vreti sa le faceti bicolore se imparte coca in jumatate, iar o jumatate se amesteca cu cacao. Se intinde o foaie subtirefara cacao, peste ea se pune o foaie cu cacao se taie cum doriti, se adauga umplutura dorita si se ruleaza.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.