Ingrediente: 1,5 kg mere, 400 g zahar, 2 pachet de biscuiţi, 600 ml apă, 3 plicuri de budincă (vanilie, frişcă, caramel), un pachet mic de stafide, 50 ml rom, scorţişoară.
Mod de preparare: Stafidele se pun la înmuiat în puţin rom. Merele se dau pe răzătoare şi se pun la fiert împreună cu 500 ml apă si zaharul. Se ţin pe foc cam 10 minute de când încep să fiarbă. După zece minute, peste merele din cratiţă se toarnă budincile dizolvate în 100 ml apă şi se amestecă până ce compoziţia se îngroaşă. La final se adaugă stafidele scurse de rom şi scorţişoară, după gust. Punem apoi într-o tavă o folie alimentară punem un rand de biscuiti şi turnăm jumătate din crema obţinută. Urmează apoi un strat de biscuiţi, apoi restul de cremă, iar ultimul strat va fi de biscuiţi. Tava se dă la rece câteva ore, după care, prajitura se întoarce. Deasupra se poate pune frişcă sau se decorează cu fructe.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.