Sirop: - 200 ml. apa - 3 pliculete zahar vanilat Crema: - 250 ml. lapte - 250 g. ciocolata alba - 10-15 linguri fulgi de nuca de cocos - 300ml frisca batuta Ornat: - fulgi de nuca de cocos -bomboane Raffaello Se sparg si se separa ouale; albusurile se bat spuma cu zaharul si un varf de sare . Se adauga galbenusurile pe rand, amestecand usor dupa fiecare. Se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt .Se toarna aluatul in forma de copt pregatita cu hartie de copt si se pune la cuptor pentru cca. 20-25 de minute. Cand se raceste, se taie in trei parti. Se prepara siropul punand apa si zaharul vanilat sa fiarba, pe foc mic 2-3 minute. Se pun la bain-marie, laptele si ciocolata alba. Cand ciocolata este topita, se adauga nuca de cocos si o felie de blat din cele trei, faramitata. Se fierbe 2-3 minute pana se intareste putin .Se da la rece. Cand s-a racit, se adauga frisca batuta.Blatul se insiropeaza se pune crema apoi ultima felie de blat si iar crema ,se presara nuca de cocos. Se da la rece 2-3 ore .
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.