Pentru aluat două gălbenușuri, trei linguri de zahăr și două treimi dintr-un pachet de unt se amesteca bine.Obțineți un fel de cremă care se frământă apoi cu o cană și jumătate de făină albă Trebuie să obțineți un aluat moale, pe care să-l puteți întinde cu degetele (dacă îl lăsați la rece o jumătate de oră va trebui să-l întindeți cu un sucitor). Dacă vă descurcați la modelat, întindeți aluatul în tavă (tava din metal/ceramică trebuie unsă cu unt, cea din silicon nu are nevoie) și apoi puneți tava o jumătate de oră-n frigider, dacă nu, răciți aluatul și-l întindeți cu sucitorul, să vă iasă grosimea uniform. Înainte de a pune alutul în cuptor, înțepați-l cu o furculiță, să nu se umfle. Cuptorul trebuie să fie deja fierbinte (180-190 grade Celsius). Pentru cremă e nevoie de 2 gălbenușuri ,ciocolată neagră cu conținut mare de cacao (180 grame) și mai e nevoie de smântână dulce (400 ml). Ciocolata și smântâna se pun într-o oală cu fund gros și apoi pe foc mic. Amestecați constant până se topește ciocolata. După ce-i topită, luați oala de pe foc, lăsați să se răcească puțin apoi adăugați gălbenușurile și amestecați bine.Turnați crema în aluat și coaceți la 174-180 de grade (un sfert de oră) până se întărește umplutura. Dupa ce am scos tava din cuptor si s-a racit am ornat cu frisca
Tarta cu crema de ciocolata
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.